tirsdag 16. august 2016

Halsbrann kjerringråd

Halsbrann kommer ofte av sure oppstøt som kommer fra magen, eller rett og slett syre i halsen. Jeg har hatt problem med sure oppstøt, svie i spiserør, halsbrann og hele pakken i årevis. Jeg har bestandig brukt melk for å nøytralisere.

Sliter du med magesyre som fører til sure oppstøt? Prøv dette rådet og se om det hjelper mot halsbrann. Halsbrann er noe som gir en forferdelig følelse og av og til smerte både i mage og hals. Visste du at de fleste av oss allerede har noe i hjemmet .

Søker du etter gode råd og lindringer mot halsbrann? På denne siden har vi samlet sju gode kjerringråd mot halsbrann. Ananas inneholder inneholder fordøyelsesenzymet bromelain. Jeg er uker på vei med mitt første barn, og har vært veldig plaget av halsbrann.


Alle sa at melk skulle hjelpe, men jeg er av de få som. Mange plages regelmessig med halsbrann og sure oppstøt. Kjerringråd mot halsbrann :D skrevet i 3. Våkna no nettopp med en voldsom halsbrann, tusla inn på kjøkkenet for å drikke et glass . Kjerringråd mot halsbrann :D - Skravlesiden26.

Tips mot halsbrann - All den rare matennaturligkosthold. Jeg har ikke skrevet så mye om det, men jeg er i perioder mye plaget med halsbrann, eller refluks, som halsbrann ofte kommer av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg