onsdag 31. august 2016

Baby 1 år skjærer tenner

Tre av ti barn skjærer tenner mens de sover, men de fleste vokser det av seg. Skravlesiden: Det er helt grusomt å høre på. Nå er hun år og mnd og nå hender det en og annen gang at hun skjærer tenner om natta.

Skjærer tenner - Småtroll 0-årinnlegg4. Foreldre › Baby › Babyhelse › Derfor gnisser barn tenner om nattenBufret17. Det er vanlig at barn skjærer tenner, spesielt i den tiden når de mister melketenner og får.


Hva gjør jeg, mini (snart mnd) sitter og gnisser tenner!

Det kan da ikke være bra, og jeg får helt spader av lyden! Men fram til barnet er år trenger det hjelp fra voksne. Det er vanligere at barn skjærer tenner enn mange tror. De fleste barn får sine første tenner når de er mellom. Når barnet er ½ til år gammelt har som regel alle de melketennene.


Det er ikke uvanlig at små barn skjærer tenner, men det er som regel lite å . Hei, jeg har en baby på mnd som har begynt å spise grøt,. Gutten min på måneder har begynt å gnisse tenner. Har har to tenner nede og har akkurat fått to tenner oppe.

Oda Emilie skjærer tenner hver gang hun får en ny. Når barn skjærer tenner om natten, nærmer det seg da at melketennene begynner. Jenta mi mistet sin første tann måned før hun fylte år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg