torsdag 25. august 2016

Katten spiser ikke

Hokatten på 7år har ikke spist på dager. Eller, hun har smakt på litt mat, men det er bare så vidt et sleik, og så er hun ferdig. Kjæledyr - Kvinneguiden Foruminnlegg3. Pus vil ikke spise - Kjæledyr - Kvinneguiden Foruminnlegg20. Kjæledyr - Kvinneguiden Foruminnlegg30.


Norsk Huskattforeningnorskhuskattforening. Om katten er syk og ikke har appetitt er det viktig å få katten til å .

Min katt Grimm er bokstavelig talt sluttet å både spise og drikke. Jeg og min samboer så og si presset inn . Jeg har en innekatt som ikke spiser, den drikker vann men nekter å spise, har vært hos dyrlege ganger denne uka men ingen kan gi noe svar . Han har alltid vært frisk og sprek, og øverst på hierarkiet i huset. BufretLignendeDersom katten din er kresen når det gjelder mat, så ikke bekymre deg da de har. Bare fordi den ikke spiser alt med en gang betyr ikke at den ikke liker maten.


Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Katter. Hun spiste ikke og gikk mye ned i vekt, var slapp og ikke seg selv. Hun hadde fettlever (fett hoper seg opp i leveren fordi katter forbrenner fett dårlig). Han er veldig slapp, og har ikke spist eller drukket siden han kom inn (veldig unormalt). Vi satte frem melk til ham, men selv den ville han ikke . Vi fikk katten for en uke siden, den spiste ikke i begynnelsen, men jeg tenkte da at det hadde med flyttingen å gjøre.


Da katten fortsatt ikke spiser tørrfor etter en . Før, så spiste dem våtför som bare det i noen år, men nå så spiser de den ikke i det hele tatt! Men det er visse typer mat du definitivt ikke bør dele med katten din, ifølge Huffington. Katter spiser heller ikke de grønnsakene som er nevnt. Kan gi alvorlig forgiftning og nyresvikt hos hund og katt.


Det er nemlig ikke alt som er trygt for hunder og katter å spise, selv om det kanskje er . Smak- og luktesans blir også svakere, noe som kan lede til at katten spiser. Den gamle katten opplever ikke at den er like tørst og drikker derfor ikke like mye . Siden det tar tid før sykdommen utvikler seg, er det ikke alltid så lett for eier å oppdage kronisk. Nyresyke katter har ofte perioder hvor de slutter helt å spise. Når nyrene begynner å svikte vil kattens ikke klare å vedlikeholde hydreringen.


Når katten spiser vil maten metaboliseres til glukose som kommer over i blodet. Vekttap er en vanlig presentasjon hos katter, spesielt eldre katter. Hei Jeg har en pus som itte vil spise mat Ã¥ han drikker ikke noe eller, dette. En katt som ikke spiser, vil bli slapp og sove mer enn normalt.


Katten vil etterhvert ikke spise eller drikke på grunn av en forstoppet tarm, men fortsetter ofte å kaste opp. Det finnes riktignok også katter med fremmedlegemer i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg