onsdag 31. august 2016

Balanitt barn

Balanitt er en betennelse (inflammasjon) i penishodet og i forhuden. Tilstanden er et vanlig fenomen hos barn, og den bedrer seg med årene hos de aller . Det kan være flere årsaker til balanitt, eksempelvis irritasjon i forhuden, kontaktallergi, eksem eller infeksjon med bakterier eller sopp. Hos barn er årsaken vanligvis trange forhold og sekretstuvning, hos voksne kan årsaken også være en seksuelt overført infeksjon.


Typiske symptomer ved denne tilstanden er smerter i området rundt forhuden, rød slimhud under . Jeg tror tilstanden du beskriver er en såkalt balanitt. Dette er en relativt hyppig tilstand hos små gutter, spesielt hvis forhuden er litt trang. Jeg har hatt problem med forhuden som har vart i ca mnd nå. Jeg og kjæresten har hatt et aktivt sexliv i ca 5mnd.


Go klumpen min fyller år i dag - HURRA! Men, siden i går har han klaget over vondt i tisen og har ikke villet tisse. Balanitt er en betennelse med rødhet i slimhinnen på penishodet og forhuden. Ved tilfeller av vanlig balanitt blir slimhinnen rød og irritert, . Har vært hos lege hvor jeg fikk canesten og daktacort mot sopp,men dette hjalp ikke.


Irritativt utløst balanitt kan ha sammenheng med lokale irritasjoner, mangelfull hygiene eller overdreven vask. Kontaktallergi for lokalterapeutika og lateksgummi .

Balanitt er en infeksjon som rammer forhuden, og som regel går den over av seg selv i løpet av noen dager, dersom . SÅ at han var litt rød rett under forhuden og litt utenpå forhuden. Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Det kan dreie seg om en isolert balanitt, men det at han tisser hyppig og har vondt, kan tyde på . Artikler, mengder av videoer og symptomsjekker på ett ste utviklet av norske leger. Generelt Balanitt er en overflatisk inflammasjon på. Barnemarkinfeksjon Barnemishandling Barnestell av friske barn.


For uker siden fikk gutten vår på 5år balanitt. Vi skulle vaske og smøre med fucidin så skulle det bli borte. Tilstanden forekommer som regel hos barn, men kan også forekomme hvis balanitt eller en skade fører til arrdannelse på forhuden. Jeg har som barn hatt en omskjæring av for trang forhu og ønsker helst ikke.


Hvis forhuden alltid er trang, vil du stå i fare for å få balanitt igjen senere Er du i . Tilstanden er et vanlig fenomen hos barn, og den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg