fredag 12. august 2016

Pring bivirkninger

Siden p-ring inneholder hormonene østrogen og gestagen, kan du få bivirkninger, akkurat som ved andre typer hormonell prevensjon. Du kan ikke vite på forhånd om, eller eventuelt hvilke bivirkninger du får. Den eneste alvorlige bivirkningen ved bruk av p-ring er blodpropp.

P-ringen frigir små mengder hormoner langsomt til blodbanen, og kan derfor gi noe mindre bivirkninger enn p-piller. Hva er deres erfaringer med nedstemthet og p-ringen? Jeg opplevde å få bivirkninger av nuvaring som psykotisk angst og depresjon.


Erfaringer med p-ring (Nuvaring) mottas med takk!

Hvilken prevensjon gir minst bivirkninger? Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende17. Minst bivirkninger er det vel kondom som har, men det var neppe det du mente. Jeg har brukt p-ring tidligere og det er vel noe av det verste jeg . Jeg mistenker graviditet, men samtidig bare bivirkninger av p. BufretKontakt lege eller apotek dersom du opplever bivirkninger inkludert mulige.


NuvaRing er en vaginal prevensjonsring som brukes til å hindre graviditet. P-ring er et relativt nytt prevensjonsmiddel på markedet. Ringen kan gi bivirkninger som ved alle hormonelle prevensjonsmidler.

Andre vanlige bivirkninger er hodepine, humørsvingninger og vektøkning. Fordelen med P-ringen er at brukeren ikke får like høye doser . En fordel med p-ring er at kvinnen ikke behøver å huske å ta en pille hver dag. En ulempe er at p-ring gir økt risiko for alvorlige bivirkninger, og derfor ikke kan . Det finnes kun en type på markedet – NuvaRing. Derfor er der mindre hormon i p-ringen end i p-piller, men det virksomme hormon i blodet og dermed også virkninger og bivirkninger er det . Hva koster en p ring og hvor lenge kan man ha den i ? P-ringen er en præventionsmetode til kvinder og er et alternativ til p-pillen. Der kan optræde bivirkninger som forbigående kvalme og . P-piller, p-plaster, p-ring og p-sprøyte hindrer eggløsning.


Cerazette er et godt alternativ for kvinner som får plagsomme bivirkninger av østrogen eller som er i . Er der nogen der har oplevet bivirkninger i forbindelse med brug af p-ring? Jeg døjede tit med stærk hovedpine til migræne anfald den første eller anden . Du kan få bivirkninger ved at bruge p-ring som ved andre hormonelle præventionsformer. Bivirkningerne kan være hovedpine, brystspændinger, kvalme eller . Fordelen er at du ikke trenger å bekymre deg for bivirkninger fra hormoner. Og det er ingenting som tyder på at kontinuerlig bruk av p-ringen vil ha noen negative bivirkninger i forhold til vanlig bruk, sier gynekolog . P-ring er en bøyelig, hormonbelagt ring som skal brukes til vaginalt bruk.


P-ring har diverse bivirkninger, men likevel er ikke disse like mange som ved p-piller . Jeg har vel snart prøvd alt av p-piller, å tåler ikke noe. Har nå hormonspiral, men går mye bivirkninger av den også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg