torsdag 18. august 2016

Iwhite tannkrem

Kjøp iWhite Instant tannkrem 75ml hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Vis fullstørrelse iWhite Instant tannkrem 75ml. Tannkrem som gjør tannoverflaten hvitere og forhindrer flekker.


Tannkremen inneholder virkestoffet PAP, . Vis fullstørrelse iWhite Instant kit hvitere tenner 10stk. For hvitere tenner og effektiv behandling av misfarging og.

White Instant tannkrem virker med tre ulike aktive ingredienser: PAP, mikrokrystaller og polyfosfat-partikler - som alle bryter ned og reduserer . Tannkremene ble testet i dager, med unntak av iWhite som krever dager. Neste tannkrem som gir noe hvitere tenner er Clinomyn. Tannkrem med 3-i-effekt som gjør tannoverflaten hvitere og forhindrer flekker på tennene. Ja, iWhite har vist seg å være klinisk sikker for tennene, inneholder ikke hydrogenperoksid og gir rask virkning.


Du trenger White Instant Kit, iWhite munnskylle og iWhite tannkrem. Ta et bilde av tennene dine i dagslys før du . White Instant er skinner for hjemmebruk som er forhåndsfylte med aktiv gel for hvitere tenner. Nå finnes også iWhite Instant som tannkrem og .

Nå finnes også iWhite Instant som tannkrem og munnskyll med en 3-i-effekt som gir hvitere tenner, motvirker plakk og styrker tennene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg