mandag 8. august 2016

Mot sopp i underlivet

Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. De vanligste legemidler mot sopp i underlivet er kremer eller stikkpiller til skjeden (vagitorier). Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet.

Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Soppinfeksjon i underlivet heter candida vaginitt på det medisinske fagspråket, og infeksjonen er forårsaket av soppen Candida albicans. Hyppig vask av underlivet kan endre surhetsgraden i skjeden til fordel på soppen - Hormonelle . Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet.

Den vanligste behandlingen mot sopp er stikkpiller til skjeden. Feil PH er ofte det som gjør at man får sopp i underlivet. Balance skrev 2011-07-22: Mot svie og kløe i underlivet kjøp Canesten på apoteket.


Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man . Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida albicans. Plagene er svie og kløe i skjeden, og det er oftest tykk, hvit utflod.


Den vanligste plagen ved soppinfeksjon i underlivet er endret utflod fra skjeden. De vanligste legemidler mot underlivssopp er kremer eller stikkpiller til .

UNDERLIVSSOPP: Dersom du har fått underlivssopp bør du behandle det. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg