torsdag 18. august 2016

Kortisonsalve reseptfritt

Kortisonpreparater uten resept kan brukes til milde eksemformer, men man. Kortison er en av de kraftigste betennelsesdempende stoffene vi kjenner og brukes. Det finnes reseptfrie milde kortisonkremer man kan forsøke i korte perioder . Kremen er et reseptfritt legemiddel og inneholder hydrokortison, et mildt virkende kortikosteroid som virker hemmende på betennelse og kløe. Kortison som salve og krem ved hudsykdommer. Salvene i gruppe er reseptfrie i minstepakning, og de vanligste er Apocortal, . Kortisonsalver og -kremer lindrer kløe, smerte og ubehag som er forårsaket av eksem, og de finnes i mange ulike varianter og styrkegrader.


Noen navn på svake steroidkremer er Hydrocortison (som kan kjøpes uten resept),. Det finnes mange reseptfrie og reseptbelagte allergimedisiner som kan hjelpe deg. Ved langvarige plager kan man ha behov for nesespray med kortison, som . De fleste har nok en reseptfri kortisonsalve i hjemmet.


Kortison kan sprøytes rett inn i kroppen for å lindre smerter i ledd eller muskler, som for . Milde kortisonsalver er det mest effektive mot eksem som fås kjøpt reseptfritt på . Hvor farlig er kortison – kort- og langtidsvirkning?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg