fredag 12. august 2016

Halsbetennelse hvite prikker

Halsbetennelse gir sår hals, men det går som regel over av seg selv. Halsen kan være rø eller det kan være hvite flekker bak i svelget. Her er lista over symptomene ved halsbetennelse. Hovne mandler (eventuelt med gul-hvitt pussbelegg); Hovne lymfeknuter på halsen . Dette tror jeg er halsbetennelse med streptokokker, og du bør snarest reise til. Jeg har mange hvite prikker bak i halsen og på drøvelen.


Hvite flekker i halsen og vondt- langvarig halsbetennelse.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende25. Hvite flekker i halsen og vondt- langvarig halsbetennelse skrevet i AnonymforuHar hatt kraftig halsbetennelse i over en uke nå,, er på dag . Hvite flekker på mandlene; har jeg halsbetennelse da? Hvis man har halsbetennelse, altså en betennelse med hvite flekker. Mandlene blir røde og hovne, og det vil ofte kunne ses hvite flekker på dem.


Men siden halsbetennelse i de fleste tilfeller skyldes virus, . Streptokokker er den vanligste årsaken til bakteriell halsbetennelse. Ofte forutgås bakterieinfeksjonen av en virusinfeksjon, en forkjølelse, med lett ubehag i . Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget.

Hovne mandler (eventuelt med gul-hvitt pussbelegg); Hovne lymfeknuter på halsen; Hodepine. Både virus og bakterier kan forårsake en halsbetennelse. Mener å huske at halsbetennelse arter seg slik?


Nå har derimot feberen gått over, men halsen er fortsatt von og det er hvite prikker i halsen min. Men, jeg er ikke så fristet av å gå til lege. Halsbetennelse (tonsillitt) er en betennelse i mandlene i svelget som gir vond hals og smerter når man svelger. Nei, det er ikke nødvendig, hadde nettopp halsbetennelse med steptokokker, og jeg hadde. Hvis du ser med lommelykt ned i halsen så kan den være rød og det kan også være hvite prikker der.


Symptomer på halsbetennelse forårsaket av bakterier (streptokokker). Halsen kan være rød med hvite flekker bak i svelget; Forstørrede og . Hvis det føles som du svelger piggtrå kan det være en halsbetennelse med streptokokker. Halsbetennelse, skarlagensfeber og matforgiftning er de vanligst. Halsen kan være rød med hvite flekker bak i svelget; Forstørrede og ømme . Halsbetennelse går som oftest over av seg selv, men hvis sykdommen skyldes. Det siste året har jeg sliti mye med halsbetennelse og har vært ofte syk.


Halsbetennelse med streptokokker er en betennelse i hals og svelg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg