fredag 19. august 2016

Ubehandlet urinveisinfeksjon gravid

Er du gravid og har en ubehandlet urinveisinfeksjon, kan det få alvorlige konsekvenser. Lurer på hvor ille det er å gå med ubehandlet uvi når en er gravid. Hvor farlig er urinveisinfeksjon når man er gravid? BufretLignendeUrinveisinfeksjon er vanligere blant gravide enn kvinner ellers. Typiske symptomer ved denne tilstanden er svie ved vannlating samt hyppig vannlating, og i . Gravide har økt tendens til urinveisinfeksjon.


Ubehandlet urinveisinfeksjoner kan også gi for tidlige rier. Jeg gikk på antibiotika kurer under forrige graviditet. Det kan være veldig farlig å gå lenge bed ubehandlet UVI, . Kan UVI forveksles med tidlig graviditet? UVI - farlig å la det gå ubehandlet i en uke.


Klubber › Terminklubber › Termin i januar og februarBufret6. Også er jeg redd for å få en antibiotika som jeg ikke bør bruke når jeg er gravid. Spanjolene er jo kjent for å være svært så spandable med . Gravide kan ha en tendens til å få urinveisinfeksjoner mer enn ellers, dette henger blant annet. En ubehandlet urinveisinfeksjon kan gi fortidlige rier og fødsel.


En urinveisinfeksjon hos gravide kan føre til premature rier, særlig rundt uke og senere. Dette kan igjen føre til for tidlig fødsel fordi riene gjør . Om lag prosent av gravide i Norge får urinveisinfeksjon. Ubehandlet kan dette øke faren for nyrebekkenbetennelse og i verste fall for tidlig fødsel.


Lurer bare på hva som kan skje om man går med ubehandlet urinveisinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg