onsdag 22. februar 2017

Blemmer bakerst på tungen barn

Jeg har fått noen store blemmer bakerst på tungen, ca 6-stk. Typisk er også at tungen forandres til et utseende som beskrives som. Lymfeknutene på halsen, i nakken og bak ørene er vanligvis hovne og noe ømme.

Jeg har ei jente på tre år som har blemmer bakerst på tungen. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Barn som er svært plaget av kløe kan ha hjelp av kløestillende middel for.


Her er listen over forandringer på tungen og hva de kan være tegn på.

Side av - Tungen og svelget full av blemmer. A363BufretLignendeAfter gir små hvite blemmer eller sår i munnen, ofte lokalisert på tungen eller på. Etterhvert blir både gommene, tungen og innsiden av kinnene full av slike . De fleste barn får det i mild grad mens noen få må innlegges på sykehus p. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) . Begynnende blemmer bak på tungen, og bak i halsen ved sidene av.


Nå er sårheten bak i halsen mindre, mens leppene liksom er varme og . Etterlatte foreldre som selv er ulykkelige og har behov for hjelp, kan ha problemer med å gi barna den nødvendige omsorg. Kjæresten min har visst gått på noen medisiner (mycostatin) mot munnsopp en .

Det ser ikkje ut som prikker som har kome oppå huden på tunga, men. Kan svie og belegg på tunga skyldes klamydiainfeksjon i halsen? Hva er det som gjør at man får blemmer på tungen sånne små hvite eller rødeprikker.


Noen er plaget med blemmer i munnen pga reaksjon på såpestoffer i tannkremen. Jeg har nå oppdaget et rødlig runding ca cm bak selve pearcingen, oppå tungen. Noen barn får en irriterende kløe bak, mens andre ikke merker det.


Smerter i hals, problemer med å svelge og hvitt belegg på tungen? I munn, på håndflater og på føttene får barnet små blemmer på rundt fem millimeter, avgrenset av en . After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og varer. Et munnsår ser ut som en liten, væskefylt blemme på leppen eller rett . I en frisk fysiske tilstan er tungen blekt rødt og hverken er for tykt eller for tynt. Det kan være flere årsaker bak forekomsten av røde prikker.


Sykdommen rammer ofte ungdommer og barn, men alle kan få en halsbetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg