søndag 5. februar 2017

Brannsår betennelse

Sårinfeksjon er betennelse i et sår og skyldes en eller flere bakterietyper. Brannsår utgjør en spesiell risiko for sårinfeksjon. Brannsår skal umiddelbart behandles med avkjøling.

Bruk rennende vann (ca. grader, ikke is). Ved alvorlige brannsår er det nødvendig med legebehandling. Jeg har et brannsår på langefinger som det er betennelse i. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt denne .

Det kom gult puss ut av den, så jeg fjernet all død hud og begynte å bruke Bacimycin i såret (tror det er betent?). Mulig din sønns brannsår som er forårsaket av varm væske skal . Bruk aldri brannsår-salver eller gamle kjerringråd - vann er det eneste riktige. Et sår med gulgrønt verk og rød hud rundt såret. De fleste har ganske sikkert opplevd gnagsår.


Slike sår oppstår gjerne når man går i for trange støvler eller når støvlene ikke er . Brannsår er veldig vanlig å få betennelse i. Det skal behandles av folk med kunnskap om brannsår, behandles med Flamazine og ikke Fucidin. Jeg har nå fått et stygt brannsår midt på leggen.

Jeg var uheldig og fikk brannsår som kom av friksjon, det var et tau. Det må være så rent som mulig for å unngå betennelser og arrdannelser. Regner derfor med at det har blitt betent. Spørsmålet er ; dette er vel ingen legesak? Tar jeg veldig feil hvis jeg kjøper en antibakteriell salve på apoteket og . I overflatiske brannskader er bare de øverste hudlagene skadet.


Brannsår gror ofte nokså sakte tror jeg, fordi (?) huden rundt er skadet av varmen. Ser ikke ut som om det er noen infeksjon eller betennelse. En infeksjon er en betennelse fremkalt av bakterier eller virus. Bakterieinfeksjoner kan kreve behandling med antibiotika; Infeksjoner i hånd og fingre kan variere . Hei Min lille rakker Emil, brant seg på fingeren her for noen dager siden, og nå ser det ut som det er litt betennelse. Eksempler på akutte sår er brannsår, skrubbsår, kutt og gnagsår.


Akutte sår heles ofte raskt, innen 1-uker. Kroniske sår er sår som varer over uker. Hvis såret er litt betent kan man bruke en bakteriedrepende krem, som for eksempel Brulidine. Dersom du har gjennomgått en operasjon, eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg