onsdag 1. februar 2017

Solkrem baby test

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller. La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Spf +_100px . Forbrukerrådet har testet av årets solkremer. I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Nå har Forbrukerrådet testet solkremer på det norske markedet, hvor de har.


La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Baby Spf +. Alle som har vært skikkelig solbrent en eller flere ganger i livet, vet at det ikke er noe å ettertrakte.

Dessuten er bruk av solkrem én av flere . Når solen og sommeren kommer er solkrem et viktig middel for å beskytte barna mot UV stråler, men ikke alle solkremene til barn inneholder ingredienser som . Delt førsteplass går til Harmoni Solkrem og Cliniderm Caring Protection Sun Lotion. Begge to ender med full pott, og de har like mange tester . Forbrukerrådet har nylig gjort en stor test av solkremer som finnes å få . Bare av solkremer får grønt lys hos Forbrukerrådet i deres årlige gjennomgang. Og bare tre av solkremene for barn er fri for skadelige . Stor solkremtest: Sjekk hvilke av disse som anbefales. Til Babyverden sier hun at Forbrukerrådet er spesielt opptatt av at barn og gravide skal .

Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler. Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at . STOR TEST AV SOLKREMER FOR BARN: Bare av de solkremene Foreldre Barn har testet, anbefales. Vår test av solkrem til barn avslører at fem av dem inneholder tvilsomme ingredienser. Natur Sun High Protection Baby Sun Cream.


Forbrukerrådet har testet solkremer - resultatet er nedslående. Foreldre Barn har fått miljøorganisasjonen Grønn Hverdag til å vurdere innholdet i solkremer for barn. Leter du etter en spesiell solkrem eller har ønsker i forhold til hva solkremen din skal inneholde?


Les om egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon. Dagbladet): Blant solkremer som er testet av Forbrukerrådet, får bare tommelen opp. De andre solkremene inneholder stoffer som . Forbrukerrådet har testet solkremer og bare får godkjent.


Av solkremer for barn får bare godkjent. Gronnhverdag Grønn Hverdag har sjekket innholdet i solkremer til barn 20- Barnetest Test av solkrem til barn 2020- Klikk Cosmica Kids sun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg