onsdag 22. februar 2017

Misfargede tenner av snus

Har alltid hatt forholdsvis gule tenner, men de har ikke vært spesielt stygge. Selvfølgelig blir tennene lettere misfarget når man bruker snus. SNUS SKADER TANNKJØTTET: Vet du egentlig hva snus gjøre med munnen din?

Gir misfargede tenner og slitne slimhinner. Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen. Tenner: På tennene er det mikroskopiske sprekker og uregelmessigheter som snusen setter seg i.

De som snuser har derfor ofte misfargede . Jeg kan se store forskjeller på tannkjøttet til en som snuser fast og en som ikke har rørt produktet, sier . Snus er skadelig for tennene, og spesielt for tannkjøttet, sier Svein Thomas Halvorsen. Over tid fører dette til synlig misfarging av tennene. Jeg har bestemt meg for å slutte å snuse.


Som en belønning for meg selv, har jeg bestemt meg for å bleke tennene mine når jeg har klart å . Jeg antar at det er en slik type snus du tenker på. Produsenten skriver at den ikke misfarger tennene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg