mandag 6. februar 2017

Langvarig hoste og tung pust

De siste årene har jeg vært plaget med gjentatte og veldig . Vanligvis skyldes hoste eller tung pust forkjølelsesvirus. Langvarig hoste kan skyldes en bakterieinfeksjon etter at slimhinnene først er svekket av virus.

Jeg har hele perioden (dager) vært tungpustet, og hoster hvis jeg trekker pusten dypt. Kronisk hoste: Hva er årsaken til langvarig hoste? Pustevansker eller tung pust er en subjektiv følelse av å få for lite luft.


Tung pust utgjør 2-prosent av alle kontaktårsaker på legekontoret.

Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten. Symptomer: Hoste, betydelig tungpust, brystsmerter, feber og oftest . Ved Volvat hjelper vi deg med å få en vurdering av dine plager. Vår lungelege er spesialist i både indremedisin og lungesykdommer, og med . Overraskende nok så er det en sterk sammenheng mellom lungesymptomer som tungpust, hoste og økt slimproduksjon og sykdomstilstander i . Noe å lære av - En tidligere frisk kvinne i 40-årene oppsøkte allmennlege grunnet langvarig hoste, tung pust og tretthet. Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan gjøre. De vanligste symptomene er kronisk hoste, slim og tung pust.


Astma kan føre til gjentatte episoder med hoste, tetthet i brystet, tung pust eller surkling, særlig om natten eller tidlig morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg