fredag 17. februar 2017

Gravid første trimester vondt i magen

Har en del vondt i magen og lurer på om dette er normalt. Bare meg som har vondt i magen tidlig i svangerskapet. Normalt å ha vondt i den ene siden (uker)?

BufretLignendeEr gravid i første trimester, og lurer på om det er farlig å ta astma medisiner? Er det normalt å ha menssmerter og vondt i magen? Jeg er førstegangsgravi og usikker på det meste. Uke 0-2: Man regner første dag av siste menstruasjon som starten på et. Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen.


Vær stolt av den frodige kroppen din, og pass på holdningen nå når tyngdepunktet er flyttet fremover slik at du ikke får vondt i ryggen. Det værker, og føles svært ubehagelig og nesten vondt noen ganger. Mange gravide har disse ubehagene store deler av første trimester.


Førstegangsgravid og veldig redd noe skal være galt. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Tap av foster er vanligst i de første 6-ukene av svangerskapet,. I dag har jeg ikke kjent så mye til det, for første gang på snart en uke. Gravid og lurer på hva som skjer uke for uke i første trimester?


Fordøyelsen fungerer litt langsommere og det kan medføre mer luft i magen enn vanlig og ubehagelig. Det er vanlig med mer utflod så lenge det ikke klør, svir eller gjør vondt. Mange gravide rammes av kvalme, kløe, bekkenløsning, urinveissymptomer. Tretthet er mest vanlig de første tre månedene av svangerskapet, men fra.


I dette andre ”trimesteret” som det kalles, føler de fleste seg kjempefriske og i god form. De vanligste plagene i svangerskapet er uspesifikke smerter i magen, gjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg