onsdag 8. februar 2017

Diabetessår årsak

Behandlingsprinsippene for diabetessår er de samme uavhengig av om såret er neuropatisk eller om det har annen årsak. I 19National Centers for Disease Control anslått at det var millioner mennesker er rammet av diabetes. De anslår at prosent vil utvikle fotproblemer, .

Det er to vesentlige årsaker til at diabetespasienten utvikler fotsår. Den vesentligste skyldes den nedsatte følsomheten (nevropatien) i foten. Man kjenner ikke årsaken til dette, men trolig er det en kombinasjon av arv og ukjente miljøfaktorer. Man har spekulert i om miljøfaktorene kan .

SDS), en av de siste og mest alvorlige komplikasjoner av diabetes, i form av nekrotiske . Personer som har diabetes i lang tid har for å møte en stor risiko for å utvikle fotsår. Fot sår er en av de store komplikasjoner av diabetes mellitus. Problemer som fattige healing sår, en i kulde, misfarging fortjener .

I mange tilfeller er årsaken kombinert svikt i vener og arterier. Tegn på diabetes lesjoner føtter; Gruppe risiko SDS; diagnostisering av diabetessår syndrom; behandling . Den diabetessår er et alvorlig problem som ofte lider mange diabetikere og bør ikke tas lett som det fører til mange amputasjoner. Den ledende ikke-traumatisk årsak til nedre lem amputasjoner er komplikasjoner fra diabetessår, og understreker alvorlighetsgraden av denne tilstanden, . Ca million diabetessår pasientene lider fra de mest alvorlige og. Kommenterer iskemi som en årsak til diabetiske fotsår, sa Yost, Til vår . En kombinasjon av nerve-og sirkulasjons skade kan redusere følelsen.


Følgelig kan kutt og sår på foten gå ubemerket og kan resultere i et diabetessår. Detaljene i programmet vil være litt ulikt i de ulike hospiteringsukene (av organisatoriske årsaker), men hovedfokus og de store linjene for innhold vil stort sett . Sårheling og årsaker til at noen sår ikke. Den vanligste årsaken til kroniske sår er nedsatt blodsirkulasjon.


Snarveier: Leggsår; Trykksår; Diabetessår; Hva kan du gjøre selv?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg