onsdag 1. februar 2017

Begynne på p piller før mensen

Må man starte på p-piller mens man har mensen eller kan man starte før eller etterpå også ? Trenger egentlig litt svar på det for jeg har nettopp hatt mensen. Noen p-piller kommer i pillers brett; da skal du ta en pille hver dag i dager. Lurer på om det er farlig å begynne på p pillene før det har gått dager har gjordt. Hei jeg lurur på p piller når jeg har ikke mensen skal ikke bruke p piller?


Det er enkelt og helt ufarlig å forskyve mensen med p-pillene. Man vil derfor ikke ha vanlig menstruasjonssyklus når man begynner med p-piller. P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett.


Ved piller er det et opphold på én uke før du begynner på nytt brett, mens ved et brett med . Jeg lurer på om jeg kan begynne å ta p-pillene mine før mensen? Jeg er år, har gått på p-pillen Microgynon i nesten år nå. Nå har det seg slik at jeg får besøk av kjæresten neste uke og jeg ikke får mensen før om ca uker. Derfor lurer jeg på om man kan begynne med p-pillene . Startar man på ein kva som helst annan dag, tar det sju dagar før man.


Mensen på p-piller er berre ei kunstig bortfallsbløding, som er lagt inn . Hvor lang tid etter den første p-pillen tar det før man er beskyttet mot. Hva bør jeg tenke på før jeg begynner på p-piller? Kombinasjonspillene beskytter effektivt mot graviditet, og du kan bestemme hvor ofte du vil ha mens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg