mandag 20. februar 2017

Kjerringråd mot tett nese

Fra sterkt krydret mat, til hvitløksbit i nesen: Det finnes mange gode tips mot tett nese. Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg? Tenk deg om to ganger før du pusser nesen om den er tett.


Jeg har vært forkjølet til sammen et par mnd bare siden nyttår, og har da brukt nesespray lengere enn den ambefalte perioden på dager for . Andre årsaker til tett nese enn forkjølelse; Egenbehandling; Når bør du kontakte lege? Har man blitt smittet med forkjølelse og nesetetthet, kan man bruke et gammelt kjerringråd mot dette. Skrell to ganske store hvitløksfed skjær et par snitt i dem . På denne siden har vi samlet fem gode kjerringråd mot dette problemet. Allergier: Folk har mange ulike allergier som kan føre til tett nese. Noen er blant annet allergiske mot støv, pollen, jord eller dyrehår.


Jeg har vært forkjølet i nesten uker nå, og får ikke lov av legen min til å bruke mer nesespray, og nå tetner jeg til, og blir mer og mer desperat,. Halsen kan jeg overleve men jeg HATER å være tett i nesa! Jeg har slitt med tett nese mer eller mindre hele tredje trimester, og har ofte måttet bruke otrivin . Noe som åpner tett nese utenom nesespray?


Er det noen som har gode råd mot tett nese. Tett nese - Bli kvitt fort - Helse - Diskusjon.

Pass på at du spesifikt får den typen som er mot rennende nese. Ellers må jeg ty til kjerringrådene, som ofte har vist seg å fungere. Magisk løk, pepperkorn mot omgangssyke og tannkrem mot søtsug.


Gutten min var tett i nesa, men hosten var vekk. Tett nese er først og fremst ubehagelig, men er nesen tett, er man mer utsatt for øre- eller bihulebetennelse. Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når du er . Legg gjerne en hel dyne under overkroppen. Man bør ikke bruke Otrivin og lignende mer enn dager.


Saltvann er bedre mot tette bihuler og tett nese. Et kjerringråd med hvitløk ved bihulebetennelse er å dele et hvitløksfedd i to og stikke bitene opp i hvert sitt. Vær oppmerksom på at enkelte personer er allergiske mot planter i. Tett nese og forkjølelse skyldes virus som slår ut på nese og svelg.


Når det gjelder babyer og små barn kan det ofte hjelpe mot tett nese å bygge opp hodeenden av sengen med klosser eller gamle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg