tirsdag 21. februar 2017

Myggnett clas ohlson

Enkelt myggnett som kan tas med på reisen. Seks lengder á cm x 2cm, med plastl. Myggnett som enkelt klippes til for å passe ditt vindu. Enkelt å feste med selvheftende borrelåsbånd.


Har dessverre ikke sett akkurat myggnett med glidelås, men prinsippet er absolutt kjent. Men denne fra Clas Ohlson vil jo bli helt lufttett, og da . Myggnett innsatt med permetrin eller deltamertrin; Myggolje .

Vi har fire soverom som vi tenker å sette inn myggnetting i og ønkser å. Clas Ohlson har også rimelig myggnett med samme festemåte som . Opplever at den myggnettingen som jeg handlet på Clas Ohlson (3m eller lignende) ikke er tett nok for knott. Sov for mange mange år siden på et sted som hadde myggnetting som fungerte. Fant myggnetting til vindu på Clas Ohlson, Jula og Amazon. Fås også til dører som c3po nevner, de koster 29- hos Clas . Noen som har tips til gode myggnett til vindu?


Vi har prøvd det nettet du klipper til selv fra clas ohlson men det detter bare fra hverandre. Men denne fra Clas Ohlson vil jo bli helt lufttett, og da. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i myggnetting til dør MED glidelås?


Nå har jeg vært på Clas Ohlson, og har ringt Europris, men de har . Dette er impregnert myggnetting som kan henges i taket over en enkeltseng. Explore Festes Me Clas Ohlson, and more! Paviljong Myggnett 4-Pack Grå Myggnett Til Paviljong - Trademax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg