tirsdag 14. februar 2017

Tørr nese hud

Huden min blir lett tørr i vinterkulda, og nå har jeg tørre flekker flere steder i ansiktet, på nesen flasser huden av, så tørr er den! Takk, er det noen forskjell på flass og tørr hud? Hadde vel kanskje hjulpet med hudkrem om det hadde vært tørr hud .

Om vinteren, når du kommer, ta med den vedvarende problemet med tørr hud - tørre hender, føtter tørr hud og tørr rundt nesen, munnen og over hele ansiktet . Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår,. Dersom huden blir tørr, kan du ta på litt fuktighetskrem. Er så plaget med fet hud som lett får kviser, men som er såååå tørr at den flasser på nese, hake og litt i panna.

Tørr nese og økt skorpedannelse i nesen kalles også rhinitis sicca. Det er en sjenerende plage som ofte skyldes eksponering for ulike irritanter. Hvis du er veldig tørr i huden i ansiktet, kan det være såkalt atopisk eksem. Jeg har prøvd vanlig fuktighetskrem, krem for ekstra tørr hud og aloe vera-gele, men det hjelper ikke. Det virker som disse ikke trenger ned i . Kaldt vær, tørr varme, og blåser nesen ofte kan føre til tørr hud rundt nesen.


I tillegg tørking acne behandlinger og rosacea er også felles faktorer i denne hud . Kalde været kombinert med den tørr luft inne kan være vond mot huden. Jeg får ofte tørr og flassende hud rundt nesen og på haken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg