tirsdag 28. februar 2017

Hvordan få diare

Hvis tykktarmsfunksjonen svikter, får man diaré. Derfor er det ved akutt diaré-sykdom viktig å ikke spise mat . Den viktigste behandlingen ved diaré er å sikre at man får i seg nok væske, for å hindre dehydrering.

Som regel er dette den eneste behandlingen som er . Det kan være flere grunner til at man plutselig får diaré. Kanskje har du vært på reise, eller gjerne bare hos naboen som for øvrig klaget på løs . Mange får diaré samtidig med antibiotikabehandling.

Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber. Følg diagrammet og få innblikk i hvilke spørsmål vaktlegen vanligvis vil stille når du ringer. Graviditet og forstoppelse - hvorfor og hvordan?


Definisjonen av akutt diaré pleier å være at man får løs avføring flere ganger. For å få bukt med diaréen er det derfor viktig å gjenopprette væskebalansen, og selvsagt bli kvitt det som er årsaken til diaréen. Små mengder er bedre enn å hive i seg vann, så kroppen ikke får sjokk og. Ved å vaske hendene godt når du har diaré, kan overføring av smitte hindres. Folk får også ofte diaré på reiser i utlandet.


Diaré, forstoppelse og gass er vanlige symptomer, og oppleves både som.

For det første kan det å få i seg mer fiber og væske være effektivt, i tillegg. Jeg har lest noen steder om hvordan metan er knyttet til treg mage mens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg