tirsdag 14. februar 2017

Rødt utslett på kroppen uten kløe

Ellers er det ikke så uvanlig å få utslett på kroppen i forbindelse med . Utslettet er 3-cm i diameter, klør ikke og ser ikke ut til å plage ham i noen grad. I morges våknet jeg med et rødt utslett over hele kroppen, men ikke i ansiktet.

Utslettet er vanligvis spredt på kropp, øvre del av armer og ben og hals. Som regel gir utslettet få plager, men det kan medføre litt kløe de første ukene. Unntaksvis kan tilstanden forekomme på armer og bein, og ikke på kroppen . For en allergi som fører til en ikke-kløende utslett, de to sistnevnte er de viktigste.

En kropp utslett kan dukke opp som små, røde, kløende eller ikke-kløende . Utslett på barnekroppen kan være vanskelig å tolke. EkseBarneeksem eller atopisk eksem gir et rødt, tørt og kløende utslett. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer.


Utslett: Blekrødt, finprikket utslett på kroppen, vanligvis uten kløe. Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det. Også sykdomstilstander i huden selv eller sykdommer ellers i kroppen kan gi utslett. Virusinfeksjoner går tilbake av seg selv uten behandling.


Vannkopper vises som røde flekker i ansiktet og på kroppen.

Rengjør skånsomt uten å tørke ut eller irritere huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg