tirsdag 6. mars 2018

Aloe vera gel ansikt

Aloe vera var angivelig Cleopatras hemmelige kilde til rynkefri, myk og vakker hud. Hun skal ha massert aloe vera-gelé i ansiktet hver dag, men . Aloe vera er en sukk plante som tilhører slekten Aloe, som består av omtrent 4arter.

Mens de fleste artene i denne slekten er innfødt til Afrika, kan disse . Selvfølgelig, ren aloe vera gele kan du med fordel spise hvis du har vondt i halsen, så ja den kan du trygt ha i ansiktet. Hei Jeg har lest kjerringråd om at Aloe Vera ska være bra mot kviser og uren. Jeg har brukt ren Aloe Vera gel i ansiktet i noen år som en slags .

Best-selling-Chinese-brand-cosmetics-aloe-vera-gel-13g-natural-face-cream-facial-cleanser-bb-cream-550x550. Apoteket AloeVera Gel - Handla tryggt på Apoteket. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Jeg hadde et lite uhell med en aloe vera plante jeg ikke har klart å ta knekken på enda. Hun sies å ha brukt gel på huden hennes som beskyttelse mot solen, og å ha tenkt gelen hjalp til . Aloe Vera er en fantastisk medisinplante for både hu hår og helse som har eksistert i hundrevis av år og som stadig. Utrolig effektivt for både underarmer, armer, bein, ansikt og underliv!

Skal man bruke sitronblandingen i ansikt, også skylle det av med vann, eller. Har du en kvise så skyll ansiktet med vann og smør på masse aloe vera gele. Så jeg pøste på med aloe vera gel flere ganger daglig. Egenskaper: Fornyer huden ved å stimulere til fjerning av døde hudceller. I går kom lillebror litt for nærmt et lys og ble litt varm i ansiktet, så jeg tok på Aloe Vera gel (kjøpt på apoteket) på . Aloe Vera Gel ger dig hjälp mot psoriasis, rosacea, akne, reumatism och andra.


Aloe Vera gel gir en svalende og lindrende følelse på mindre hudirritasjoner som rødhet og lette solskader. Aloe vera är en köttig växt som tillhör släktet Aloe, som består av ca 4arter. Medan de flesta av de arter av detta släkte är hemma i Afrika, kan dessa växter . Jeg bruker veldig mye aloe-vera gel i ansiktet for tiden, og jeg har merket at jeg fikk mye finere hud av det! Påfør en aktuell aloe vera gel til berørte områder og la den til å bosette seg. Vask ansiktet to ganger daglig ved hjelp av en ansiktssåpe som inneholder aloe . Aloe Vera Gel inneholder hele ren, stabilisert Aloe Vera bladgel,.


Huden min ser ung og fresh ut etter å ha brukt den i ansiktet, og jeg er fornøyd. Bruk ren aloe vera-gel et par kvelder i uken. Aloe vera er også kjent for sine reparerende egenskaper.


Et nytt problem som derimot har opstått er rødhet og tørrhet i ansiktet. Aloe Vera gel skal være bra i utgangspunktet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg