tirsdag 6. mars 2018

Brennkopper feber

Man føler seg normalt ikke syk når man har brennkopper, men noen kan for eksempel få feber. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer. Brennkopper kan opptre som sår med en karakteristisk gul skorpe eller som.

Brennkopper kan vise seg hvor som helst på kroppen, men starter ofte i små. Noen får mye feber og blir dekket av utslett, mens andre bare får . Brennkopper gir ikke smerter eller feber. Brennkopper er en type smittsomme sår som vanligvis sees i ansiktet, i hårbunnen og på hendene.

Man kan godt ha en overfladisk infeksjon uten å ha feber. Leder - Brennkopper forårsakes nå oftere av fusidinresistente gule stafylokokker. Vanligvis er barnet uten feber og sykdomsfølelse, men kan ha noe kløe eller . Brennkopper kan gi lett kløe og ubehag, men allmenntilstanden er som regel ikke påvirket. I sjeldne tilfeller kan barnet få feber og nedsatt . Brennkopper (impetigo) er en overfladisk infeksjon som skyldes bakterier. Man har som regel ingen nedsatt allmenntilstand og ingen feber.


Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er forårsaket av gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg