mandag 26. mars 2018

Smokk tannstilling

Finner barnet ditt roen når det bruker smokk eller suger på tommelen? Bruk av smokk kan påvirke barnets tannstilling og bitt. Det er en kjent sak blant tannleger også i Norge at langvarig smokkbruk påvirker tannstillingen. Heldigvis retter tennene seg som oftest selv når . Smokk har en gunstig effekt selv om barnet sover på magen eller på siden,. Smokker har fått mye av skylden for dårlig tannstilling hos barn.


I tillegg vet vi at bruk av smokk kan føre til skjev tannstilling, sier Lous. Smokken ødelegger ikke barnets tannstilling. Publisert: for år siden Sist oppdatert: for år siden. Smokk og tannstilling skrevet i AnonymforuNår barn bruker smokk så mye og lenge at tannstillingen påvirkes, vil det si at også . Noen som brukte lang tid på å venne barnet til smokk.


Noen som har barn med fortenner som ikke treffer hverandre. NUK Genius Navnesmokker, anatomisk, silikone, str. SalesArticleID=11415NUK smokken er et holdbart tysk kvalitetsprodukt i silikon produsert for.


Datteren min på tre bruker fortsatt smokk, men nesten bare om natten. Hun har akkurat vært syk, og da fikk hun ha den litt ekstra, når hun skulle .

Og hvis smokk skal ha noe med tannstilling å gjøre - hvorfor vil da de nye tennene bli skjeve hvis man har sluttet med smokken mens man . Når og hvordan skal du få barnet til å slutte med smokk, flaske, tutekopp, smekke. En annen er at langvarig smokkbruk ikke er bra for tennene og tannstillingen. Jeg ser at fortennene hans står litt mot hverandre, men nå som han har smokk så lite så vil det ikke endre tannstilling permanent? Man blir jo frarådet å bruke smokk, grunnet risiko for feil tannstilling.


Men at man kan bruke denne Ortodent-smokken. Barn som blir matet med flaske og som suger på totten eller smokk, får med dobbelt så stor sannsynlighet skjev tannstilling, som brysternærte . Når er det egentlig på tide å slutte med smokk og hvordan gjøre dette så. Suging på tommel påvirker antagelig tannstillingen betydelig mer.


Om du velger å la barnet få smokk, og bruker den fornuftig og kjenner til. Trodde det der med smokk og tannstilling var en forlengst avlivet myte. NUK Genius er utviklet i samarbeid med tannleger, og den beskytter barna effektivt mot dårlig tannstilling. Smokken kan ødelegge for tannstillingen er også et av argumentene for å ikke begynne med smokk, men så sies det jo at det ikke har noe å si .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg