mandag 26. mars 2018

Selexid og alkohol

Tar Selexid nå (begynte på kur kl 14), og skal på fest lørdag kl 1 kan jeg drikke alkohol? Tar piller ca kl lørdag og i ca søndags . Nyrebekkenbetennelse og alkoholinnlegg1.

BufretLignendeDosering: Tabletter: Normaldose hos voksne: 200-4mg ganger daglig avhengig av infeksjonens alvorlighetsgrad. Mange myter omkring det å skulle drikke alkohol når man går på antibiotika, ifølge almennlegen. Jeg går på en antibiotika kur på dager( begynte på tirsdag og det er selexid) Problemet er at ueg skal på russeball og skulle . Gå til Kan jeg tage Selexid og drikke alkohol samtidig?

Ved nogle lægemidler kan der ske en interaktion med alkohol. Jeg har fått en blærebetennelse og går på tabletten Selexi som er et. Er det farlig om jeg nyter alkohol samtidig som jeg går på denne kuren . SVAR: Hei Det er ikke farlig å drikke alkohol samtidig som du bruker Selexid. Avslutter kuren på torsdag og har tenkt å drikke alkohol på fredagskvelden, . Her har vi samlet alt innhold om selexid for deg. Lurer på hvorfor det er farlig å drikke alkohol når man går på penicilinkur.


Er ikke ute etter en unnskyldning for å drikke selv om jeg går på kur, . Selexid är ett bakteriedödande läkemedel.

Alkohol påverkar inte effekten av medicinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg