fredag 30. mars 2018

Brennkopper utslett

JPG Brennkopper er en av de vanligste bakterieinfeksjonene i huden og ses oftest hos barn under år. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer. Brennkopp-utslett: Brennkoppene har ofte en gul farge.

En spesiell type brennkopper har væskefylte blemmer (bulløs impetigo). Blemmene revner ganske fort og etterlater en glatt, blank sårflate. Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes. Dersom utslettet sprer seg; Dersom du har blemmer flere steder; Dersom du har .

Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Fastlegen møter ofte foreldre som er usikre på hva slags utslett barna har fått. Og hvordan vite at det er brennkopper, og ikke for eksempel . Utslett på barnekroppen kan være vanskelig å tolke. Les også: Brennkopper er høstens hissige plageånd . Brennkopper er en bakterieinfeksjon i huden som rammer barn og voksne.


Brennkopper kan forårsake utslett på kroppen eller i ansiktet. En infeksjon av brennkopper viser generelt symptomer i form av utslett, blemmer og sår. Utbrudd av brennkopper begynner som små kløende utslett som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg