mandag 19. mars 2018

Fotsopp behandling kjerringråd

Det kan smitte lett og man får kløe under foten eller mellom tærne. Her er det råd til behandling av fotsopp. Fotsopp forekommer både hos barn og voksne.

Symptomer på fotsopp er kløe mellom tærne eller under foten. Fotsopp er en form for soppinfeksjon som kan være veldig irriterende. Et kjerringråd mot fotsopp er å smøre Solidox tannkrem på fotsoppen.

Når du er infisert med fotsopp og holder på å behandle deg mot det, er det viktig at du skifter sokker minst to ganger om dagen. Tilstanden kan være enkel å diagnostisere og i mange tilfeller kan man behandle seg selv uten å gå til . Den Lamisilen er en engangsbehandling som ligger i huden og behandler noe. Bruk det mot: Fotsopp Saltløsning på huden gjør det utrivelig for soppen, den motvirker svette og mykner huden slik at eventuelle soppmidler . Neglesopp Og Eddik; kjerringråd fotsopp; eddik mot neglesopp; kjering.


VANLIG PROBLEFotsopp er svært vanlig, men noen er mer. Heldigvis kan du enkelt bli kvitt soppen ved hjelp av en krembehandling. Når det gjelder behandling sverger hudlegen til fotsoppkremer som er reseptfrie på. Hudlegen har hørt fra pasientene sine om kjerringråd som for eksempel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg