torsdag 22. mars 2018

Røde prikker med ring rundt

Iløpet av denne turen fikk ettåringen i huset endel røde prikker på kroppen, var vel rundt 20stk. Etter tre dager hvit ring rundt noen av prikkene, men området rundt. Det kan gi slike satelitt-elementer som det kalles, dvs røde prikker .

Vi er akkurat kommet hjem fra to uker i Egypt, mens vi var der fikk han røde prikker, de var helt glatte med en hvit ring rundt. Flekker er helt røde med svak hvit ring rundt. Hun har en stor flekk i baken som klør, ellers klør de ikke. Hun har ikke feber, er litt forkjølet, men . Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser.


Utslettet kan også en sjelden gang sees i panne, øyenbryn, bak ører, rundt . Utslett: Prikker over hele eller deler av kroppen. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. De er røde, litt blemmete på en måte (ikke væskefylte) og det er en hvit ring rundt de røde prikkene.


De er værst på rumpa, går nedover lårene . Rødt og tilsynelatende hissig, litt hovent i en ring rundt. Bittet brenner og klør i omtrent ti minutter. Tilstanden er karakterisert ved et kløende utslett som har form av en rød ring med.

Denne formen er vanligst hos barn og medfører røde, kløende flekker i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg