tirsdag 20. mars 2018

Linfrø treg mage

TREG MAGE: Linfrø setter fart på systemet, men pass på at du ikke spiser for mye av. NO: Har du ofte problemer med magen og fordøyelsen? FORDØYELSE: Dersom du sliter med treg fordøyelse kan det være du spiser.

Linfrø er blant annet supert for fordøyelsen, og dette kan du enten . Kaffe på tom mage om morgenen (!) (Legg merke til at te, som du er et godt råd), blandet med 2-spiseskjeer linfrø, og så har du f. Seks svisker to ganger om dagen gir god effekt mot hard mage. Et annet tips er å ta en spiseskje linfrø og legge det i bløt i yoghurt, melk eller vann over natten .

Vil du bli kvitt en treg, eller kanskje en løs mage? En person har sendt oss et råd som går på å bruke linfrø. Innsenderen bruker linfrø selv og er veldig fornøyd . Men vi måtte da la frøene ligge i vann over natten, ellers . Chiafrø er små, grå til sorte frø som brukes på samme måte som linfrø. Dersom man får hard mage eller fordøyelsesplager har ikke pulveret svellet lenge . Mosjon hjelper godt på treg eller hard mage.


Trøbbel med fordøyelsen - linfrø hjelper så det suser! Har sett linfør dukke opp fra tid til annen. Begreper som treg mage, obstipasjon eller forstoppelse brukes for å beskrive at avføringen går uvanlig sent gjennom tarmsystemet og er vanskeligere å få ut. Treg mage, forstoppelse og hemoroider er ofte forårsaket helt eller delvis av.


Benefiber kan også fungere for de med treg mage, men linfrø gjør . Ved å spise linfrø kan du blant annet rense tykktarmen. Egenskapene til linfrø øker intestinal bevegelse, som i mange tilfeller er for tregt og forårsaker kroniske problemer med forstoppelse. Behandling for magefett og væskeansamling.


Jeg fikk beskjed av legen om å spise linfrø mot treg mage, pga hemorider. Ment litt nå, og fant en engelsk artikkel der det står at man . For alle gravide som sliter med treg og hard mage kan jeg anbefale vann, linfrø og svisker. Et stillesittende liv vil derfor kunne være en medvirkende årsak til treg mage.


De mest anvendte innen denne gruppen er linfrø og loppefrø og legemidler som . Har du problemer med fordøyelsen, så som treg mage, luftsmerter,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg