tirsdag 13. mars 2018

Hvordan ser hudkreft ut

Basalcellekreft ser vanligvis ut som små rosa eller rødaktige knopper, kuler, flekker eller merker. Disse finnes vanligvis i UV-utsatte hudområder, som ansikt og . Basaliomer vokser sakte, og har ofte vedvart over lengre tid før man reagerer på dem som noe unormalt.

SIDE2): - Hvis noen trenger motivasjon for ikke å ligge i solarium eller sole seg. Dette er hvordan behandling av hudkreft kan se ut, skriver . Dette er den vanligste formen for hudkreft, men også den minst alvorlige. Men den kan også se ut som en hurtigvoksende rosa eller rød klump i huden.


Kreft kan oppstå i vanlig hud (plateepitelkreft og basalcellekreft). Kantene på basalcellekarsinomer ser ofte ut som om de er skyflet unna, eller rullet opp. De tre vanligste typene hudkreft er basalcellekarsinom, plateepitelkarsinom og føflekkreft eller malignt melanom. Få informasjon om undersøkelse, diagnose og hvordan hudkreft behandles. Dersom kreft mistenkes, skjæres forandringen ut og sendes inn for undersøkelse.


Hudkreft finnes i to former, som er forskjellig fra , nemlig basalcellekreft og plateepitelkreft. Deretter forsvinner hudkreftcellene, og det ser ut som om det kosmetiske resultatet med denne behandlingen er . Føflekkreft er den alvorligste formen for hudkreft, og det er derfor ekstra viktig. Videre har man morfea basaliom, som ser ut som et arr i huden, .

Hudkreft er en kreftform som har blitt stadig mer vanlig de siste årene. Av og til ser vi at utstående føflekker forveksles med kreftbefengte føflekker fordi disse også lett lar seg. Sørg for å ha på deg solkrem med høy solfaktor før du går ut i solen og ta på deg ny krem med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg