torsdag 22. mars 2018

Metro senter lørenskog

På Metro Senter har vi 1varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Midt i hjertet av Lørenskog ønsker Metro velkommen til en komplett handelsdestinasjon med sine 1butikker og spisesteder. Kontaktinformasjon for Metro Senter Lørenskog, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Metro Senter ligger midt i hjertet av Lørenskog og tilbyr en komplett shoppingopplevelse med hele 1butikker og spisesteder. Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Metro Senter i Lørenskog. Man-Fre10:- 21:00Lør10:- 19:00SønStengt . Uteparkering Metro Senter Skårer, Solheimsveien 8 14LØRENSKOG, Man - Søn Døgnåpent.

Metro (Metrosenteret) ligger i Solheimveien i Lørenskog. Kjøpesenteret Metro er i dag forvaltet av Steen Strøm ASA.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Italiensk steinbakt pizza og pasta laget med italienske ingredienser i Lørenskog. Ferskt og god mat i hyggelig og moderne omgivelser i Metro Senter. Chopstix restaurant i hjertet av lørenskog. Vi serverer mat fra det asiatiske kjøkken.


Hos oss kan du bestille mat online og velge levering eller hent maten her. Lørenskog, Fjellhamar, Nordbyhagen, Finstadjordet, Skårer, Rasta, Kurlan Blystadlia, Løvensta Strømmen, Lillestrøm, Skedsmokorset, . Midt i hjertet av Lørenskog ligger Metro senter med sine 1butikker og spisesteder. Senteret har store moderne og luftige lokaler og 12parkeringsplasser.


Norges største kjede innen skjønnhet og velvære? ARBEIDSOPPGAVER: totalansvar for butikkens økonomiske resultat, . Velkommen til familiekinoen på Lørenskog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg