torsdag 15. mars 2018

Akutt svangerskapsforgiftning

Les om svangerskapsforgiftning, symptomer og behandling her. Svangerskapsforgiftning eller preeklampsi er en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. BufretLignendeHva er svangerskapsforgiftning?

Når den gravide har forhøyet blodtrykk, eggehvitestoffer (protein) i urinen og eventuelt hevelse i beina eller hendene (ødem) . Blir bekymret, tenker på svangerskapsforgiftning. Jeg har hatt supert blodtrykk og fin urin ved alle kontroller . Hvis det oppstår akutte tilstander lenger ut i graviditeten kan du også ringe direkte.

Svangerskapsforgiftning kan også føre til plutselig hodepine, magesmerter . I natt har jeg vært våken stortsett hele natten pga akutt hodepine. Er vel ikke normalt med smerter bak øynene ved svangerskapsforgiftning? De fleste som får svangerskapsforgiftning, får en lett grad av det, men tilstanden kan utvikle seg og bli både alvorlig og akutt, og tett oppfølging er derfor viktig. Dere som har hatt svangerskapsforgiftning, der hodepine var et av. Jeg var så uheldig at jeg fikk akutt svangerskapsforgifting da jeg i fødsel.


Du som har hatt svangerskapsforgiftning - Anonymforum - Forum. Alvorlig svangerskapsforgiftning- noen som har hatt. Er hodepine og kvalme konstant ved svangerskapsforgiftning?

Tidlig svangerskapsforgiftning = sykemelding i neste sv. Medisin › Gynekologi og reproduksjon › Svangerskap og fødselBufretLignende8. Svangerskapsforgiftning eller preeklampsi er en hypertensiv.


Ved svangerskapsforgiftning (preeklampsi) har den gravide høyt blodtrykk, protein (eggehvite) i urinen og eventuelt hevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg