torsdag 29. mars 2018

Muskelsmerter i arm

Smerter som stråler ned i armen og i noen tilfeller helt ut i fingrene kan ha forskjellige opphav til smerten. Viktig er det at både håndled albueled skulderled . Det finnes mange årsaker til smerter i armen og vi hjelper deg finne ut av hva som plager deg.

Vondt i armene kan deles inn i akutte, subakutte og kroniske smerter. Akutt armvondt vil si at personen har hatt vondt i armene i mindre enn tre uker, subakutt er . Smerter som stråler helt ut i fingrene taler i mot muskelsmerter i nakken. Typisk for slike smerter er at de stråler ut i armen(e) etter et bestemt .

Har i lang tid (nærmere to år) hatt smerter i skuldre og armer. Kom vel ganske snikende, og har nå altså blitt kronisk. Det kompliserte samspillet mellom nakke-skulder-arm gjør at smerter her er utbredt. De er vanskelig å avgrense og kan utløses av mange . Mange klager over tap av kraft, enten det være seg i . For å gå i dybden på plager relatert til armen, sjekk menyen til høyre. Smerter i armene kan enten komme fra selve armen eller stråle fra nakke og . SymptoVanskelig for å strekke ut eller bøye arm, albueled håndledd eller fingre.


Muskelsmerter oppstår fordi muskelen er blitt skadet.

Hold området hevet, legg armen eller foten på for eksempel en pute. Arm muskelsmerter er oftest forårsaket av skade, for eksempel muskel stammer, muskel tårer eller brud og direkte traumer til muskelen. De vanligste årsakene til arm smerter og nummenhet inkluderer en skade eller en forstyrrelse av blodtilførselen til armen. Sliter du med smerter i skulderen, overarmen, eller underarmen? Muskelsmerter (myalgi) kan skyldes fysisk overbelastning i form av forstrekking, støt, slag eller feilbelastning.


Psykiske belastninger kan også gi muskelplager. Smertene er vanligvis klemmende, trykkende eller snørende, og stråler ofte ut til venstre arm. Derfor råder Peer Staff til alltid å gå til lege ved smerter i skulderen.


Akutt senebetennelse oppstår gjerne etter uvant arbeid med armene høyt oppe, som for . Til forskjell fra et angina-anfall er dette smerter som ikke gir seg ved hvile eller. Med nakkesmerter menes smerter i nakkeregionen, det vil si øvre del av rygg,. Smertene stråler ofte fra nakken til naboområder som hode, skulder og arm . Smerter i armene føles gjerne et sted mellom skulderen og håndleddet.


Kiropraktorakutten består av autoriserte kiropraktorer og er medlemmer av Norsk . Kan skyldes muskelsmerter, kompresjon av cervikale nerverøtter eller lesjon av plexus brachialis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg