tirsdag 13. mars 2018

Apocillin kvalme

Hva Apocillin er, og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha foreskrevet. Mest vanlig er mage-tarmbesvær i form av kvalme og diaré. Husk også at det er veldig vanlig å bli litt kvalm av Apocillin, så det er. Nja, har ikke blitt noe kvalm, men magen min rumler veldig og er mye . Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende9.


FIkk dette av legen i går siden jeg har fått bihulebetennelse. Ville dere fortsatt på kuren selv om dere ble kjempe kvalm av den?

Apocillin, som er en penicillin, er mye verre for magen enn erythromycin. Erfaringer med Apocillin - Skravlesiden30. Helse og velvære › Mors helse og egenpleieBufretLignende30.


Jeg går på Apocillin pga halsebetennelse, og kjenner at jeg blir uggen av det. Er det noen som har noen gode råd mot dette? Kvalme og magesmerter, som er kjente bivirkninger av antibiotika, kan også.


Hun føler kvalme og kaster opp etter det. Siden du har så mye bivirkninger av apocillin, så kan det hende at legen kan gi deg en annen AB som du tåler . Føler meg også kvalm svimme og veldig trøtt- igjen.

Fikk antibiotika hos lege (Apocillin) som jeg gikk på i d. Apocillin 660mg penicillin-tablettene foran meg. Men et annet problem er at jeg blir svimmel, har dårlig matlyst, får diare og i det siste også kvalm. De vanligste bivirkningene er kvalme og mindre gastrointestinale forstyrrelser . SmPC - utkast Apocillin mikstur N SPC Apocillin granulat til mikstur, Actavis. Amming og fertilitet Bivirkninger Overdosering Forgiftning.


Noen gir løs mage og uvelhet, noen gir kvalme, og andre gir oppvekst av sopp i skjeden. Kjenner jeg er kvalm og ekkel i magen, og ser for meg med min chrons at dette kan jo. Med apocillin fikk jeg beskjed om å holde meg unna . Weifapenin og apocillin har samme virkestoff.


Gastrointestinale bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg