onsdag 28. mars 2018

Feber uten forkjølelse

Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Noen infeksjoner kan være nesten uten smerter,. Illustrasjonsfoto: Et barn som har skreket mye, kan ha feber uten å være syk.

Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Det kan dreie seg om influensa, forkjølelse, vannkopper, ørebetennelse, halsbetennelse,. Du bør ikke gi febernedsettende medisin uten videre. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.


Når du har en infeksjon - for eksempel en forkjølelse eller influensa - er det bra med litt feber. Barn kan ha ganske høy feber uten å være veldig syke. Begynte slik for meg også, sår hals og feber og influensafølelse i hele kroppen, men gikk over i snørr og hoste . Slik vet du forskjell på forkjølelse og influensa. Ta eventuelt paracet mot kraftig hodepine og feber. Som regel starter hjernehinnebetennelse som en vanlig forkjølelse, men.


Gjentatte feberanfall uten tydelig årsak kan være forbundet med urinveisinfeksjon. Storesnuppa har hatt feber siden søndag fra og oppi 38. Barna ble sammenliknet med en gruppe barn uten feber som var innlagt for dagkirurgiske inngrep.

Blant barna med feber av ukjent årsak hvor kun virus ble påvist, hadde cirka halvparten av barna. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Hvis barnet er forkjølet og har symptomer på en luftveisinfeksjon, kan . Det er når allmenntilstanden er dårlig, som ved høy feber ved infeksjonssykdommer. Forkjølelse Mildere enn influensa og ofte lengre forløp. Hodepine Primær hodepine oppstår uten påviselig underliggende sykdom.


Ved hevelse i neseslimhinnen på grunn av forkjølelse eller allergi, stenges bihulene av. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . Raskt stigende feber er et av kriteriene for å kalle det influensa! Feber defineres som en kroppstemperatur på °C eller mer målt i endetarmen. Men snufser du, og er i tillegg trøtt og har feber og vondt i kroppen?


Da kan det være en forkjølelse eller influensa som er på vei og du er . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved. Ellers behandles influensa som en vanlig forkjølelse. Noen kroniske sykdommer kan gi langvarig feber uten at det er en infeksjon med . Tett og rennende nese er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse.


Sykdommen er vanskelig å påvise uten legehjelp. Barn med feber bør først og fremst av hensyn til seg selv holdes hjemme til det er. Et barn som er forkjølet, men uten feber og god allmenntilstand kan være i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg