fredag 17. juni 2016

Pris paracet rema 1000

På Rema 10får du den nøyaktig samme flaska til kroner. En pakke Paracet (5mg stk tabletter) koster bare kroner på Rema 100 mens du må betale kroner på Shell 7-eleven. Bør man handle tanntråd og paracetamol på apoteket, eller er det rimeligere i. Priser er innhentet på Vitus Apotek, Kiwi og Rema 1000.


Sammenlign priser på Weifa Paracet Tablett 500mg 20stk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hvis du får Paracet og Ibux på resept hos legen, blir prisen halvert.

Ibux 2mg tabletter koster kroner på Rema 10og per tablett. For flytende Paracet til barn må du på Ditt apotek ut med kroner mer enn hos Rema 1000. Også de andre smertestillende produktene som er . Da hun onsdag kom til kassa på Rema 10i Elvetorget, fikk hun ikke kjøpe stikkpiller til sønnen Adrian, som hadde feber og ørebetennelse. Jo, det er fint å ikke måtte kjøre 15-km for å få en paracet, når man kan få. Selv om prisen ikke er så lav, så er tilgjengligheten blitt mye mye bedre.


Feks kan en som er ansatt på rema10vite om marevan eller ibux kan kombineres? Selges paracet til barn i dagligvarebutikken? Er hjemme med sykt barn men har ikke bil i dag.


Vi kjøper halvparten av Paracet-pakkene og fire av ti Ibux-pakker i butikk. Totalt selges det 2definerte døgndoser per 10innbyggere per døgn av de mest vanlige. Prissetting av reseptfrie legemidler er fri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg