torsdag 23. juni 2016

Intens kløe i øyekroken

I dag satt eg på jobb og var helt rld og hovent på øye. Jeg har vært plaget med intens kløe i øyekrokene i en periode på over ett år. Ett eller annet har skjedd med øyet mitt.

Jeg klørgraver, og det blir bare verre og verre. Det er ett eller annet sånn innnerst i øyekroken s. Det kan samtidig være forkjølelse, avhengig av årsaken til øyebetennelsen; Kløe er et fremtredende symptom ved allergisk øyebetennelse; Ved øyebetennelse . Symptomene kommer som oftest på kvelden, i form av kløe.

Når det har oppstått skade på et øye, som følge av høyt trykk . Kløende, røde og irriterte øyne er et vanlig symptom på allergi. Man kan lindre plagene hvis man får riktig hjelp og behandling. Jeg har de siste to ukene hatt en intens kløe på begge lår, ettersom jeg.


Intense smerter i øynene, klør og svir også. Denne tørrheten artet seg som kløe, som om jeg hadde støv på øyet,. Når du øker presset, vil du se en mørk flekk i innerste øyekrok. Vet du ikke hvorfor du klør i øynene, bør du oppsøke optiker eller lege, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg