onsdag 8. juni 2016

Press på endetarmen

Endetarmen består av den nederste delen av tykktarmen (rektum) og utførselskanalen fra tykktarmen (analkanalen) (se oversiktsbilde); Analkanalen er 3-cm . Presser fryktelig baki rumpa av alle steder nå. Kjennes ut som jeg må drite hele tida, men kommer bare mikroskopiske saueklumper, he he.

Store smerter nede i magen og bak i endetarmen. BufretLignendeDet er neppe tvil om at hyppigheten av kreft i tykktarmen og endetarmen henger sammen med kost- og miljøfaktorer. Dette begynte spontan,etter jeg var på vc, med veldig løs mage og hadde stort trykk mot endetarmen.


Diaré, økt press på endetarmsåpningen og hard avføring er de vanligste.

Fukt kan føre til kløe og irritasjon i endetarmen noe som kan føre til endetarmsplager. Den andre viktige årsaken er hemorrhoider, dvs. Disse kan sitte helt ute i endetarmsåpningen, . Urge-inkontinens betyr at man merker at endetarmen fylles opp og føler. Begge disse følgene av pressing kan føre til problemer med å kontrollere avføringen. Kreft i tykktarmen eller endetarmen er en alvorlig sykdom.


Prognosen er imidlertid god dersom kreften oppdages tidlig. Utposningen kan bestå av følbare kuler i endetarmen. Det behandler: anal fistel; endetarms abscesser; magesmerter og kramper; smertefulle oppblåsthet; gnaget følelse i endetarmen hud og fôr; endetarm press; .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg