onsdag 29. juni 2016

Kløe i hodebunn og håravfall

Det er flere forbindelser mellom en kløe i hodebunnen og hår tap, inkludert bruken av sterke sjampoer, ringorm, varme, spenning, og psoriasis. TA VARE PÅ HÅRET: Noen typer håravfall kan faktisk forhindres. Når kammen er full av hår, eller du skimter hodebunnen der hvor det for .

Kløende hodebunn og hårtap som følge av det. Det klør i hodebunnen - hva kan det være. Noen ganger er det noe så enkelt som feil sjampo.


Jeg er en jente (på år) som sliter med svie i hodebunnen og mye håravfall, spesielt når jeg dusjer.

Er kløe og svie normalt ved arvelig håravfall ? Har mista håret i år ca (siden jeg var 20) , men det er fortsatt rimelig tykt , men definitivt mye . Slike reaksjoner kan ta lang tid og gir kløe samt rødhet. Så lenge man har dette fargestoffet i håret vil man . Jeg sliter med forfædelig kløe i hodebunn, og av og til på kroppen. Svien gikk etterhvert over i kløe og plutselig håravfall.


I noen tilfeller er det mer enn bare pleie av håret og hodebunnen som skal til. Alopecia areata, eller flekkvis håravfall, er en hudsykdom der en . De siste mnd hår jeg i økende grad opplevd en svært irritert hodebunn, med små røde flekker, stor kløe og svie, og en ellers rød hodebunn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg