torsdag 23. juni 2016

Hva hjelper mot slim i halsen

En innsender sier at det er en enkel ting som kan hjelpe mot en hals dom er full. Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Jeg er en jente på år, å plages volsomt med slim, dårlig ånde og hoste.

Har slimløsende hostesaft, men jeg synes ikke det hjelper i det hele tatt. Et glass vann med noen dråper sitron skal også være bra mot slim i halsen. Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse?


Slim i halsen kan både barn og voksne ha.

Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Brunsukker mot slimet i halsen - foto: blikvitt. Uansett hva som er årsaken til forkjølelsen din, er det smart å finne noe som. Heldigvis finnes det noen triks som hjelper.


Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten? Heldigvis finnes det andre, naturlige hjelpemidler mot sår hals - alt fra halspastiller, til å. Blant annet skal den kunne berolige sår hals, og bidra til å fjerne slim i nese, hals og lunger, skriver DoctorOz. Saltvann vil hjelpe å tynne slim, noe som gjør det lettere å bli kvitt.


Hva kan du gjøre for å klare opp slim i halsen?

Selv om slimproduksjon er et naturlig forsvar mot betennelse i slimhinnene, når . Har du kols er det sannsynlig at du har økt slimproduksjon i lungene. Skravlesiden: akkurat det med slim i lungene aner jeg ingen ting. Drikk så mye du orker, hjelper mot sår hals og mye slimproduksjon.


Kanskje det hjelper å gurgle halsen med vann før du hoster og harker,. Jeg spurte på apoteket hva de anbefalte av slimløsende og har tatt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg