onsdag 29. juni 2016

Omgangssyke mat barn

En skikkelig runde med omgangssyke kan vare lenger. Selv om barnet fortsatt kaster opp, kan man gi det mat som er lett fordøyelig, som for . Barn som er yngre enn tre måneder gamle, får sjelden omgangssyke, men.

Sykdommen smitter gjennom luft, mat og vann, så det skal godt gjøres å ikke bli . Omgangssyke hos barn skyldes som regel virus, og det aller. Forsøk lettfordøyelig mat som yoghurt, suppe eller salte kjeks hvis barnet har litt . Dersom barnet ditt får omgangssyken, er det viktigste at du sørger for at barnet.

Det samme gjelder voksne som arbeider med pasienter eller mat, sier Hauge. Har man en kortvarig runde med omgangssyke, er det imidlertid for de fleste. Stort sett orker man ikke så mye mat når man har omgangssyke. Hvert år blir flere barn og voksne syke med oppkast og diaré. Fortsett å spise normal mat (inkludert melk) i små mengder, dette hjelper . Alle aldre kan smittes av omgangssyke, men barn er ekstra utsatte.


Ved å spise litt mat eller som normalt kan man oppnå å bli raskere frisk, selv om man . Alle vil på et eller annet tidspunkt får omgangssyken. Disse brusetablettene er aktuelle for både barn og voksne. Mat som passer når du er kommet litt mer til hektene. Som regel er en omgangssyke over på 24-timer, og det må ofte få ta den tiden det tar.


Vann er ikke ekkelt om de spyr igjen, og potetgull er salt og salt mat er godt når. Mange barn synes det er stas å få brus når de er syke, og det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg