torsdag 9. juni 2016

Kondylomer

Kondylomer (kjønnsvorter) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det finnes over 1ulike typer av HPV og rundt av disse smitter ved seksuell . Kondylomer (kondylomer, kjønnsvorter, genitale vorter, veneriske vorter) er vorter som vanligvis overføres ved seksuell kontakt.

Kjønnsvorter, også kalt kondylomer, er forårsaket av viruset humant papillomavirus (HPV). Vortene gir som oftest ikke symptomer, men kan i noen tilfeller gi kløe . Vorter i ulike former: akkuminate kondylomer (spisse eller blomkålsliknende), papuløse (opphøyde, glatte, runde) og makuløse (flate). Kjønnsvorter, også kalt kondylomer, er vorter på huden i underlivet, og regnes som en seksuelt overførbar infeksjon.

Vortene kommer av virus som kan smitte til . Kjnnsvorter (Kondylomer) er en type vorter som skyldes Humant papillomvirus (HPV). Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet. Vortene skyldes humant papillomavirus og er ufarlige, men kan . Kondylomer er en av de hyppigste virale (av virus) kjønnssykdommene.


Antallet av nye tilfeller har steget kraftig de siste årene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg