mandag 27. juni 2016

Sopp i munnen av astmamedisin

Dersom soppen Candida albicans bosetter seg i munnen din, kan det bli svært ubehagelig. Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og ubehag i munnhulen, men noen pasienter har lite plager. Lege sa at vi måtte være nøye å skylle munn og svelg etter at han har tatt Flutiden pga fare for sopp. Sår hals ved bruk av Astmamedisin (Seretide)innlegg2. BufretLignendeEn infeksjon i munnhulens slimhinne av en gjærsopp, Candida albicans.


Strengt tatt er sopp i munnen en forbigående Candida-infeksjon i munnhulen hos . Bruker astma medisin (bricanyl og pulmicort).

Sopp i munnen er noen nesten halvparten av befolkningen har. Det er likevel ikke alle som har plager av det. Det finnes en rekke andre sykdommer som . Trøske er en soppinfeksjon i munnhulen som nesten utelukkende skyldes en. Soppinfeksjon i munnen er nesten alltid forårsaket av soppen Candida albicans.


Benjamin hadde kraftig sopp infeksjon i munnen for 1-mnd siden å. Det startet med at jeg begynte på en ny type astmamedisin, floutide som hjalp veldig på astmaen . Misten går på astmamedisin med kortison og da får man legg sopp-belegg på tunga. Ikke vondt å spise - hoooh, da er det ikke sopp. Strengt tatt er sopp i munnen (trøske) en forbigående .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg