tirsdag 7. juni 2016

Mycostatin mikstur

Vanligvis brukes Mycostatin mikstur, både til voksne og barn. Miksturen skal holdes lengst mulig i munnen før den svelges.

Mengden av nystatin i et gram Mycostatin krem og salve tilsvarer mengden nystatin i en milliliter Mycostatin mikstur. Vi mottar imidlertid fortsatt sporadisk spørsmål blant annet om bruk av nystatin mikstur til topikal applikasjon på brystet. Nystatin absorberes minimalt ved lokal bruk (hu vagina) og ubetydelig ved peroral tilførsel. Miksturen holdes i munnen så lenge som mulig før den svelges.


Voksne og barn: 10E (ml mikstur) × 4. Noen som vet hvor lenge barnet kan få mycostatin miksturen?

Bemærk: Suspension holdes i munden så længe som muligt, før den synkes. Jeg har brukt Mycostatin i ti dager, men opplever ikke at trøsken har blitt. Miksturen må da forsvinne lenge før det, så du ender opp med kun å . Til barn og spedbarn er nystatin (Mycostatin ) mikstur best egnet. Hos de minste kan det være smart å gi miksturen med sprøyte. RELIS mener derimot at sukkerinnholdet kan være et problem i forhold til utvikling av karies, og nystatin mikstur uten sukker bør brukes hos diebarn etter . Til slutt fikk vi noe som heter Diflucan mikstur på resept.


Jeg gikk til lege og fikk Mycostatin krem til meg og mikstur til barnet. Etter to ukers behandling var det liten bedring, men litt mindre smerter ved . I slike tilfeller brukes vanligvis behandling med Mycostatin (nystatin), krem til moren og mikstur til barnet samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg