fredag 10. juni 2016

Utslett på beina som klør

De fleste utslett på beina er bare hud betennelse. Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p leggene. Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden.


Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke. Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på . Utslettet har nå spredd seg til begge leggene. Jeg oppdaget utslettet etter en helgetur til Danmark. Det klødde ikke til å begynne med men klør . Ser ikke noe utslett, så vet ikke om det kan være eksem?


Det er beina det går verst utover - klør noe innfernalsk på nettopp leggene. Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. Det flasser smått men regner med det er fordi jeg klør på det støtt og stadig . Dessverre blir det nesten alltid verre jo mer man klør. Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en.


Utslettet klør kraftig og forsvinner som regel i løpet av et døgn. I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste. Utslett (så ut som små kviser) som begynte på bena og som så . Det sprer seg over kroppen, er rødlige og klør. Som regel forsvinner de i løpet av noen timer eller få dager. Hvis bena har røde flekker, ledsaget av kløe, flassing, eller en endring i. Diagnostikk røde flekker på hender og føtter . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.


Har aldri hatt det selv, men vet det klør myyyyyye og gir utslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg