onsdag 15. juni 2016

Sirkus shopping butikker

Sirkus Shopping er et av Trøndelags største kjøpesenter. Bedriftsrabatter gis til utvalgte bedrifter etter avtale med Sirkus Shopping. Sirkus Shopping: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Sirkus Shopping og åpningstidene for alle butikkene.

Få rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra Sirkus Shopping i Trondheim. Kundeavis Søstrene Grene i butikk Utgår i dag! Traktøren på Sirkus Shopping har stengt dørene. Det ble for dyrt å drive butikk, sier Geir Berntsen, som er daglig leder og hovedeier i .

Kjempeflott senter med en del uvante butikker for oss som bor på andre siden av byen og er vant med City Syd! Butikken ligger på kjøpesenteret Sirkus Shopping ved Strindheim, litt nord for byen. Butikker - butikk, butikker, mat, kolonialvarer, matvarer, matbutikk, coop, dagligvarebutikk, dagligvarer,. Sirkus Shopping er et kjøpesenter ved Strindheim i Trondheim.


KBS kjøpesenter (eller bare KBS) som ble etablert i 19og hadde butikker. Sirkus Shopping, på samme sted som gamle KBS. Jens Hoff Garn Idè tilbake på “gamle tomter” med ny og flott butikk. For å kontakte oss på Sirkus Shopping trykk HER.


Teknikmagasinets butikk i Sirkus Shopping.

CI Pedersen åpnet butikk på Sirkus Shopping i 201 et spennende, stort og nytt kjøpesenter på Leangen. Butikken er stor og har et bredt utvalg av CI . ADRESSE Falkenborgveien 70Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg