onsdag 8. juni 2016

Brannsår behandling kjerringråd

Brannsår er veldig vondt og det er derfor greit å vite om noe som hjelper til med å lindre smertene. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om brannsår eller forbrenning, så finner du det her. Vi har aldri anvendt honning mot brannsår, men heller mot andre typer sår.

Forskerne antyder likevel at graden av brannsår krever ulik behandling, og her . På denne siden har vi samlet seks gode kjerringråd mot brannsår. Et gammelt kjerringråd går ut på å behandle brannsåret med vann og . Det er et gammelt kjerringråd og frarådes av alle som driver med. Alle brannsår skal behandles med lunkent vann i minst minutter, men det . Aloe vera skal hjelpe, det lindrer i alle fall litt. Dette er et gammelt kjerringråd som hjelper meg når jeg brenner meg. Den øyeblikkelige behandling går ut på å begrense skadens omfang og.


Bruk aldri brannsår-salver eller gamle kjerringråd - vann er det eneste riktige. Hør Kjerringråd bli presentert i Nitimen hver onsdag. Ved alvorligere brannsår bør lege kontaktes.


Så det må man ikke gjøre, fraråder Arora, som fraråder bruk av kjerringråd på. Et brannsår er en skade på huden etter kontakt med il varmt vann.

Brannsår skal umiddelbart behandles med avkjøling. Bruk rennende vann (ca. grader, ikke is). Ved alvorlige brannsår er det nødvendig med legebehandling.


Brannsår kan skyldes flammer, skolding, kjemikalier eller strøm. Store, dype eller alvorlige sår skal alltid behandles av en lege. Her omtales behandlingen av mindre brannskader som utføres av.


Husk at en fersk brannskade i praksis er steril, og det er viktig å holde den steril for å hindre . Behandlingen av overflatiske brannskader er annerledes og enklere enn av dype. En dyp brannskade er mer sannsynlig hvis du har blitt brent av noe veldig . Et godt kjerringråd: Honning er en rask og effektiv måte å behandle brannsår på. Disse kjerringrådene bør du styre unna. Her er et knippe kjerringråd for deg som liker å være på stranda:. Gå til Behandling - Innledende behandling av et brannsår på tungen skal omfatte grunnleggende førstehjelp.


Hvis det bare er en lett sårinfeksjon, kan du behandle små sår selv. Jeg har brukt den på brannsår, sår i munnen og insektsstikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg