tirsdag 28. juni 2016

Fet hud behandling

Jeg får behandling med A-vitamindråper mot fet hu dråper per dag, som jeg har fått foreskrevet av hudlege. Talgkjertler befinner seg utenfor hårfolliklene og skiller ut en olje som betegnes som sebum (talg). Mange tror at fet hud er veldig robust, og tåler nesten hva det skal være.

Fet hud er faktisk ømfintlig, og skal behandles . Fet hud er en hudtype som lett blir blank og skinnende. Riktig hudpleie av fet hud får huden i balanse, minimerer utbrudd med kviser og får huden til å fremstå . Mange har missforstått når det gjelder behandling av uren hud.

Grunnet fet hud og acne er det mange som tørker ut huden og sparer på . Fet hud og oljete hud er en vanlig tilstand. Noen sliter med kviser, sorte prikker og akne i tillegg til fet hud. Jeg er så ufattelig lei av å ha så fet hud! Mange sliter med store porer og fet hu eller at den blir fet og blank utover. Fet hud har følgende kjennetegn: Du får lett kviser, hudo.


For behandling av kviser finnes det mange ulike produkter. Fete hudtyper har gjerne mer akneutbrudd. I tillegg behandles alvorlig akne med medisiner, eksempelvis Roacutan eller tetracykliner.

Den omhandler blant annet tørr hu fet og uren hu anti-aldring, celluliter,. Fem myter om kviser; Anbefalte produkter for uren hud; Behandling av akne-arr . Hudlegen påpeker at behandling av uren hud kommer an på årsaken, men har allikevel noen tips til de som sliter. Det er nøkkelen til en vellykket behandling.


Bruk produkter som er beregnet på fet hud samt ikke-komedogen makeup. Fet hud forekommer vanligvis i ansiktet og hodebunnen. Intervju med en dermatolog om behandling av akne i puberteten.


Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Avène Cleanance Mat emulsion ansiktskrem fet hud 40ml. En fet hudtype har høy talgproduksjon og kjennetegnes av en blank overflate, store.


Hvordan du bør pleie huden din avhenger av hvilken hudtype du har. Hud Akne Klinikken tilbyr generell hudforbedring, hårfjerning og behandling mot rynker i ansiktet, fet hu pigmentflekker samt sprengte blodkar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg